06 38740414
Mama en ik: 1 op 1 begeleiding voor (kersverse) mama's en papa's.

Referenties

'Ik vond het gesprek met Monique heel fijn! Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en kon ook echt wat met de tips die ik kreeg. Je voelt je eigenlijk gelijk op je gemak. Ik zou een gesprek aanraden bij een andere (toekomstige) moeder omdat je even iemand met ervaring buiten je bekende omgeving spreekt want dat kan best even een frisse blik geven op jouw situatie.'.

-Willianne, 22 jaar-

'Een heel erg fijn en positief gesprek gehad, je voelt je meteen op je gemak. Er wordt echt een luisterend oor geboden en fijne tips en adviezen gedeeld. De zwangerschap ging met wat ups en downs, zorgen voor de bevalling. Maar dankzij Monique is er meer rust gekomen en ruimte voor de leuke dingen! Ik zou daarom iedereen een gesprek met Monique aanraden'.

-Mandy-

'Het gesprek was een opluchting want ik zat met van alles en wist niet waar mee beginnen en ook een schaamte gevoel om u donkerste gedachten te delen.

Het gesprek was een opluchting ik sta er niet alleen voor. Het komt ook voor bij andere mama’s, er zijn oplossingen voor, waar je iets aan kunt doen met de nodige hulp.

Een heel leuk dame waar je snel op je gemak bij voelt ze weet de punten op te halen dat je zegt van hoe weet ze da, dat ik me soms zo voel. Komt regelmatig terug om te horen hoe het gaat zelfs na de programma. Echt super tof.

Ik zou het aanraden omdat het niet gemakkelijk is als het je overkomt en om direct naar een psychiater te gaan is wel een stap te ver vind ik Awel bij Monique kan je in alle vertrouwen terecht met alle mogelijke gevoelens vragen, ook de donkere gedachten die soms door je kan komen bij haar terecht. En ze volgt je echt op en ze kijkt naar de belangrijkste oorzaak en noden die je nodig hebt. Daar ben je in goede handen.'.

-Djani, 36 jaar-

'Ik heb Monique ervaren als rustig, heel actief luisterend en betrokken. Verdiept zich in mij als mens, wat mij drijft, wat ik nodig heb wat bij mij past. Samen onderzoekt zij creatief naar oplossingen als dit een vraag is. Voelt altijd vertrouwd en veilig bij Monique'.

-Karin-

'Monique is een fijn en warm persoon met een passie voor het ondersteunen van ouders en hun kind(eren).

Ze blijft open en helpt zonder te oordelen'

-Petra-

'Monique is er voor je en luistert echt naar je.Ze heeft samen met mij onze situatie bekeken. De tips en adviezen heeft ze afgestemd op onze situatie, onze normen en waarden. Dit is voor ons heel waardevol geweest. Nu kan ik weer genieten als moeder, vrouw en partner. Monique dankjewel wat jij voor ons hebt betekend'

-Nathalie-

'Monique kwam op mij over als zeer betrokken en emphatisch naar de zwangeren, kraamvrouwen en hun partners.

Liefdevol voor de babies. Monique neemt de tijd om te luisteren, er te zijn en straalt rust uit'

-Addie-

Ik heb jarenlang met Monique samengewerkt, zij is betrouwbaar, rustig en een hele fijne collega. Komt haar afspraken na en kwaliteit van zorg kwam altijd op de eerste plaats bij haar.

-Maria-