06 38740414
Mama en ik: 1 op 1 begeleiding voor (kersverse) mama's en papa's.

Referenties

'Een heel erg fijn en positief gesprek gehad, je voelt je meteen op je gemak. Er wordt echt een luisterend oor geboden en fijne tips en adviezen gedeeld. De zwangerschap ging met wat ups en downs, zorgen voor de bevalling. Maar dankzij Monique is er meer rust gekomen en ruimte voor de leuke dingen! Ik zou daarom iedereen een gesprek met Monique aanraden'.

-Mandy-

'Ik heb Monique ervaren als rustig, heel actief luisterend en betrokken. Verdiept zich in mij als mens, wat mij drijft, wat ik nodig heb wat bij mij past. Samen onderzoekt zij creatief naar oplossingen als dit een vraag is. Voelt altijd vertrouwd en veilig bij Monique'.

-Karin-

'Monique is een fijn en warm persoon met een passie voor het ondersteunen van ouders en hun kind(eren).

Ze blijft open en helpt zonder te oordelen'

-Petra-

'Monique is er voor je en luistert echt naar je. Ze heeft samen met mij onze situatie bekeken. De tips en adviezen heeft ze afgestemd op onze situatie, onze normen en waarden. Dit is voor ons heel waardevol geweest. Nu kan ik weer genieten als moeder, vrouw en partner. Monique dankjewel wat jij voor ons hebt betekend'

-Nathalie-

'Monique kwam op mij over als zeer betrokken en emphatisch naar de zwangeren, kraamvrouwen en hun partners.

Liefdevol voor de babies. Monique neemt de tijd om te luisteren, er te zijn en straalt rust uit'

-Addie-

Ik heb jarenlang met Monique samengewerkt, zij is betrouwbaar, rustig en een hele fijne collega. Komt haar afspraken na en kwaliteit van zorg kwam altijd op de eerste plaats bij haar.

-Maria-