06 38740414
Mama en ik: 1 op 1 begeleiding voor (kersverse) mama's en papa's.

NEI consult voor jou lieve (aanstaande)mama of je kind

Wil jij graag weten wat je onderbewustzijn je te vertellen heeft over jouw fysieke of emotionele klacht? 

Herken je dit bij jezelf? 

 • Je zit niet lekker in je vel 

 • Je wil het zo graag goed doen als moeder, partner, zus, werknemer etc. maar je bent niet tevreden over hoe je het doet. Je baalt ervan dat het voelt alsof je tekortschiet

 • Je hebt last van mentale- of fysieke klachten. Denk bijvoorbeeld aan stress, slaapproblemen, darmproblemen, hoofd- of rugpijn of wordt je bijvoorbeeld al emotioneel als je terugdenkt aan je bevalling

 • Je hebt al van alles geprobeerd, hulp gezocht, maar niets lijkt te helpen. Steeds val je weer terug in oude patronen

 • Je voelt je niet begrepen en vraagt je steeds vaker af 'ligt het nu echt aan mij?'

 • Anderen gaan constant over jouw grenzen heen en jij legt je eigen lat steeds hoger

'

Herken je dit bij je kind?

 • Je kind heeft huidproblemen (bijvoorbeeld eczeem) en niets lijkt te helpen

 • Je kind is enorm snel overprikkeld, alle prikkels komen zo hard binnen. 

 • Je hoeft je kind maar in bed te leggen of naar de opvang/oppas en hij/zij schreeuwt alles bij elkaar. Je kind is dan heel moeilijk te troosten

 • Ondanks dat je al veel geprobeerd hebt, adviezen hebt opgevolgd, is je kind heel snel driftig en lukt het niet om je kind rustig te krijgen

 • Je voelt aan alles als moeder dat er iets niet klopt. Je hebt al van alles geprobeerd en vind het heel moeilijk om je kind zo te zien struggelen. Je wil graag weten wat er aan de hand is.

NEI maakt zichtbaar wat er in jouw onderbewustzijn of dat van je kind speelt. Hierdoor leer je jezelf beter en/of je kind begrijpen, waarom je op een bepaalde manier reageert in situaties of waarom je bepaalde fysieke- en of emotionele klachten ervaart. Er ontstaat ruimte om dit alsnog te verwerken zodat jij steeds meer kan groeien om dichterbij jezelf te komen.

Wat is NEI? 

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. 

NEI is een methode om op een vriendelijke manier op zoek te gaan naar de oorsprong van jouw emotionele of fysieke klacht en dit weer in balans te brengen. Op deze manier pak je jouw klacht bij de bron aan. 

NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Westerse en Oosterse geneeswijzen. De methode is o.a. gebaseerd op accupunctuur, psychotherapie en Neuro Linguïstisch vermogen (NLP). 

Hoe werkt het? 

Als je iets voelt met je rechter hersenhelft wat je met je linker hersenhelft niet kunt verwerken, zet zich dat vast in jouw onderbewustzijn, in het celgeheugen van een orgaan.

NEI gaat ervan uit dat vrijwel iedere klacht een emotionele oorsprong heeft.  

Met NEI ga ik via jouw onderbewustzijn op zoek naar de disbalans van jouw klacht en wordt er bekeken waar jouw klacht is ontstaan en wat jouw triggerpunt is om deze vervolgens los te koppelen uit jouw systeem. Oude patronen en belemmeringen kunnen worden losgelaten en jouw systeem komt weer in balans. Waardoor fysieke, emotionele en mentale klachten kunnen afnemen en er voor jou ruimte is voor groei en ontwikkeling

Het unieke van de NEI methode is dat je niet alleen kijkt naar jouw triggerpunt, wat voel je nu en maakt dat je deze klacht hebt. Maar ook wanneer heb je iets soortgelijks gevoeld hebt, maar niet hebt kunnen verwerken. Waar ligt dus de oorsprong van jouw klacht. In een NEI consult kijk je naar beide, waardoor jouw klacht bij de bron wordt aangepakt.

Om contact te maken met jouw onderbewustzijn maak ik gebruik van een energetisch meetinstrument, de biotenser. 

Ben jij er klaar voor? Om jouw klacht bij de bron aan te pakken en vaarwel te zeggen tegen jouw oude ballast? Ik wil je graag ondersteunen om te groeien om steeds dichterbij jezelf te komen. 

Wat is de biotenser? 

De biotenser is een energetisch meetinstrument en hiermee maak ik contact met jouw onderbewustzijn. De biotenser maakt de vertaalslag van jouw onderbewustzijn naar je bewustzijn. 

Waar kan NEI bij helpen? 

NEI kan voor heel veel doeleinden ingezet worden, de mogelijkheden zijn heel divers. Ik richt mij in mijn praktijk vooral op vrouwen (moeders) en baby's/kinderen, tussen de 0 en 7 jaar. NEI kan ingezet worden voor emotionele- en lichamelijke klachten. Hieronder som ik op waar NEI o.a. voor ingezet kan worden.  

Je zit niet lekker in je vel 

Je ervaart veel stress, hebt een kort lontje. Je voelt je vermoeid.  

Je hebt bijvoorbeeld lichamelijke klachten, als regelmatig hoofdpijn of darmklachten. Je kan uit het niets paniek op voelen komen. 

Je wil je zo graag anders voelen, maar hebt geen idee hoe. 

 

Persoonlijke ontwikkeling 

Sinds je moeder bent, merk je dat er veel ballen omhoog te houden zijn. Je betrapt jezelf erop dat sommige dingen op de 'automatische' piloot gaan. 

Het voelt alsof je de hele tijd aan het zorgen bent. Maar wie ben jij nou naast het moederschap? Waar blijf jij in dit hele verhaal?  

Je wil het graag anders en keuzes maken, maar het lukt nu niet. 

 

Moederschap en werk/ondernemerschap 

Je ervaart veel stress rondom je werk en voelt je gespannen.  

Of je vond je baan ooit heel leuk, maar nu denk je zelfs aan ander werk. Je vindt keuzes maken moeilijk en twijfelt ineens aan alles. 

Je hebt een eigen onderneming. Je stroomt over van de ideeën, maar het stroomt niet binnen je bedrijf hoe jij dat graag wil. De combinatie met het moederschap vind je met momenten ook lastig. Waar leg je je prioriteiten? Je wil graag alles goed doen, maar voor je gevoel doe je nu alles half of niet. 

Zwangerschap 

Je ervaart fysieke klachten in je zwangerschap en niets lijkt te helpen. 

Je hebt het idee dat er emotioneel gezien veel dingen ineens omhoogkomen. Dingen waarvan jij dacht, dat heb ik toch allang achter mij gelaten? 

Je wil bewust aan de slag nu je zwanger bent. Je wil zo min mogelijk oude ballast van jezelf doorgeven aan je kind.

Kinderwens

Ondanks verschillende pogingen en onderzoeken is het nog niet gelukt om zwanger te worden. Pijnlijk en emotioneel is het om een negatieve zwangerschapstest te zien. 

In 30% van de gevallen blijkt dat er geen medische oorzaak gevonden kan worden waarom een zwangerschap uitblijft. 

Als je graag wil onderzoeken welke mogelijke emotionele blokkade er mee speelt waarom een zwangerschap uitblijft, kijk ik graag met je/jullie mee. 

Ook kan een NEI consult ondersteunend zijn in een medisch traject omdat dit de nodige emotionele gevoelens, stress en angst naar boven kan brengen.

Miskraam 

Je hebt 1 of meerdere miskramen gehad. Je vindt het heel spannend om weer opnieuw zwanger te worden. Er is (nog) geen medische oorzaak gevonden waarom je een miskraam hebt gehad. Het maakt je onzeker en je merkt dat je het vertrouwen verliest in je eigen lichaam. 

Je wil graag weten of er een mogelijke blokkade in je lichaam ervoor zorgt dat je niet zwanger kan blijven. 

 

Baby/kind (0 t/m 7 jaar)

Het bijzondere aan kinderen is dat ze gevoelig zijn en NEI een hele vriendelijke methode is om snel tot de kern te komen bij een klacht die ze laten zien. Denk bijvoorbeeld aan slaapproblemen, voedingsproblemen, refluxklachten, fysieke klachten (bijvoorbeeld steeds terugkerende buikpijn of oorpijn), driftbuien, (overmatig) huilen, snel overprikkeld zijn. 

Soms heb je al van alles geprobeerd als ouder en niets lijkt te helpen? Zeker wanneer kinderen nog niet (goed) kunnen communiceren kan het heel lastig zijn om er nu precies achter te komen, wat er aan de hand is. 

Tijdens een NEI sessie bekijken we welke blokkade er mogelijk onder ligt. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben als je kind door omstandigheden een andere start heeft gehad bijvoorbeeld te vroeg geboren, een keizersnede, een vacuümverlossing of als jij de zwangerschaps gerelateerde klachten hebt gehad. Een greep uit vele voorbeelden, want er kan ook een andere oorzaak zijn. 

Ik kijk graag met jou en je kind mee, zodat je kind zich weer fijn voelt en jij als moeder ook. 

De voordelen van NEI 

 • NEI is doelgericht en je komt snel tot de kern. Lange praatsessies en bijvoorbeeld herbelevingen zijn daardoor niet nodig. 
 • NEI is een vriendelijke methode waardoor het ook effectief is voor baby's/kinderen. 

Ik ontvang je voor een NEI-sessie graag bij mij thuis/in mijn praktijk. Ook is het mogelijk dat ik bij jou thuiskom of dat we de sessie online doen. 

Ben jij klaar om jouw patronen te doorbreken en jezelf liefdevol te omarmen?

 

Wat anderen zeggen: 

Tijdens de sessie van Monique, was het mooi om herkenning te zien rondom de gebeurtenissen na mijn bevallingMarley oogt vrolijker en wordt minder snel boos door de dag heen. Monique heeft geholpen hierbij en daar ben ik heel dankbaar voor 😊

-Soraya-

*Self-care voor je ziel/Moment voor je zelf* 

Door een burnout ben ik met NEI in contact gekomen/ bij Monique terecht gekomen. In het begin vond ik het heel erg spannend. Monique creëerde een ruimte van rust en geborgenheid waardoor ik het gevoel kreeg dat eindelijk iemand echt naar mij luisterde. Ik kreeg handige tips om met mijn klachten in het dagelijks leven beter te kunnen omgaan. Bedankt voor je professionele en liefdevolle hulp.  

De volgende NEI-sessie is al geboekt. 

-Liane, 28 jaar- 

Super fijne ervaring bij Monique tijdens het consult als zwangere vrouw. Het loslaten wat ik niet langer hoef vast te houden. Om liever voor mezelf te zijn. Ik ben het waard om een NEI consult te boeken!

-Anna-

Lieve Monique, 

Het is nu een dag na mijn 2e sessie bij jou. 2 hele verschillende sessies die me veel gebracht hebben en nog steeds doorwerken. Ik wil je opnieuw bedanken voor de veiligheid die je voor me hebt gecreëerd waardoor ik zoveel mocht en kon voelen. Dit was niet zwaar maar luchtte juist op. Ik kwam gestresst, met angst en een vol hoofd binnen en vertrok rustig en opgelucht. Fijn dat ik mezelf nu beter snap en begrijp waar emoties en patronen vandaan komen. Ik heb vertrouwen dat ik nu weer keuzes kan gaan maken die goed voor me zijn. Tijdens de sessie kreeg ik al veel inzichten en de kwartjes blijven nu nog steeds vallen. Je weet wat je het over hebt en het voelt voor mij dat je precies weet wat je doet. Ik ben blij dat ik mezelf deze sessie heb gegund en als ik weer wat ondersteuning kan gebruiken kom ik zeker terug. 

-Patricia- 

Investering 

NEI consult

Een NEI consult duurt 60-75 minuten. De investering hiervoor is 75 Euro. 

Kinderwens consult

Een kinderwens consult duurt 90 minuten. De investering hiervoor is 90 Euro.

NEI pakket

Een NEI pakket bestaat uit 3 consulten van 60-75 minuten. De consulten worden verdeeld over 3 maanden. Na ieder NEI consult heb ik nog even contact met je hoe het met je gaat. De investering hiervoor is 212 Euro.

 

Veel gestelde vragen:

Tot en met 12 weken zwangerschap heeft jouw kindje rust nodig en is het belangrijk dat alle energie gaat naar de groei en aanleg van jouw kindje. In deze periode doe ik geen NEI consult. Na 12 weken kan dit wel en dit is niet schadelijk voor jouw kind. Aan het begin van een NEI consult vraag ik uit of je kindje extra bescherming nodig heeft en dit doen we dan ook voordat we met het NEI consult starten

NEI kan voor heel veel dingen ingezet worden. Ik heb hierboven een aantal opties gezet waarvoor NEI ingezet kan worden, dus er is een kans dat jouw klacht er niet tussen staat. Dat betekent dus niet meteen dat ik je niet kan helpen. Staat jouw klacht er niet tussen en wil je even overleggen? Mail of bel mij dan. Ik denk graag met je mee :)

Ja dat kan zeker. Tijdens een NEI consult werk ik met energie. Het resultaat of je een online of een fysieke afspraak hebt is hetzelfde. Het is aan jou, wat jezelf prettiger vind. Vaak hoor ik wel terug dat mensen het eerste consult, fysiek afspreken het fijnste vinden. Daarentegen vinden veel mensen het ook weer fijn om online af te spreken, geen reistijd en je bent in je eigen vertrouwde omgeving. Het is helemaal aan jou, waar jij je het prettigste bij voelt.

Wanneer het voor jou niet mogelijk is om naar mij te komen, zijn er 2 andere opties. Ik kan naar jou toe komen. Hier reken ik een kilometervergoeding voor van 0.25 ct per kilometer en eventuele parkeerkosten. De tweede optie is dat we de sessie online doen. We kunnen altijd even overleggen wat voor jou de beste optie is.

In Valburg, mij bij thuis. Het is op de 1e verdieping en daar kom je met de trap. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

De investering voor een NEI consult is 75 Euro en een NEI consult duurt 60-75 minuten. Een kinderwens consult duurt 90 minuten en de investering hiervoor is 90 Euro. Ik bied daarnaast ook een NEI pakket aan. Dit zijn 3 NEI consulten verdeeld over 3 maanden. Na ieder NEI consult heb ik nog even contact met je hoe het met je gaat. De investering hiervoor is 212 Euro.

Dat kan en mag altijd. Je kunt mij mailen of bellen.

Gemiddeld gezien mag je ervan uitgaan dat er 1 tot 3 sessies per klacht nodig zijn. Na 1 sessie zie je vaak al verbetering. Voor een nog dieper resultaat zijn 2 a 3 sessies per klacht aan te raden. Mocht een vervolg sessie wenselijk zijn, doen we dit altijd in overleg. Tussen 2 consulten raad ik een pauze aan van minimaal 2 weken. Dit omdat het fijn is voor jezelf dat wat er los komt tijdens een consult, je ook de tijd krijgt om dit te verwerken.

Bij baby's en/of jonge kinderen is het niet noodzakelijk dat zij meekomen tijdens een consult. Ik kan mij voorstellen dat dit heel spannend is. Wel is het belangrijk dat één van de ouders aanwezig is om vragen te beantwoorden tijdens het consult. Ik werk dan tijdens het consult met 1 van de ouders en met een foto van je kind (die je meeneemt). Ik kan ook naar jou thuis komen. Het is geen probleem als je baby/kind dan thuis slaapt en/of aan het spelen is. Ik doe het consult met één van de ouders. Voor kinderen is dit vaak prettig omdat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Een consult kan ook online.

Ik snap het. Ik vond mijn eerste NEI consult ook spannend. Ik had geen idee wat er op mij af kwam. Ik kan je wel vertellen dat het een hele mooie en vriendelijke methode is. Dat je het pas echt kan beoordelen als je het zelf ervaart. Geef het een kans als je het zo graag anders wil voor jezelf of voor je kind.

Ben je benieuwd?